Последни новини
ЦСКА загуби Манолев за началото на сезона

Станислав Манолев ще про­пусне първите мачове на ЦСКА от Лига Европа и пър­венството. Опасенията, че той има скъсана връзка на ко­ляното, се потвърдиха и на опитния играч му беше напра­вена спешна операция. Интер­венцията е преминала нормал­но и Манолев вече е стартирал възстановителни проце­дури. Той има скъсана вътреш­на връзка и според предвари­телните прогнози ще е готов за игра в рамките на 3 месеца – към средата на август. Се­зонът обаче започва 30 дни по-рано с двубоите в Лига Ев­ропа на 12 и 19 юли и в Първа лига няколко дни след реванша в международната надпрева­ра.

 

 

Това е поредната контузия в ЦСКА през тази пролет и тежък удар по армейците. Манолев направи нелош сезон, въпреки че често се налагаше да бъде използван на два по­ста – дясно крило или десен бек. Бившият футболист на ПСВ, Фулъм и Динамо Москва получи травмата си в хода на дербито с Левски. Той бе заме­нен още в 55-ата минута, след като се подхлъзна и усука коля­ното си. Манолев изобщо не можеше да стъпи на десния си крак и след направен ядрено- магнитен резонанс е станало ясно, че трябва да бъде опери­ран. Най-вероятно той ще ле­ти в по-късен етап и до Щут­гарт, където ще премине про­цедури в специализираната клиника, с която работи ЦСКА. В хода на втория дял от шампионата Манолев често имаше и болки в адукторите, поради което бе съхранен в част от срещите. Той за­вършва сезона с 29 мача, 4 го­ла и 7 асистенции в елита.

 

С травма в коляното е и Каранга. Бразилецът ще е на ли­ния точно за старта на уча­стието в Лига Европа. Срещу Левски принудително бе заме­нен и левият бек Жеферсон за­ради болки в адукторите. От ЦСКА обаче обявиха, че той ще е на линия за двубоя с Бе­рое в неделя.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *