Последни новини
ЦСКА очакват още двама нови на лагера

ЦСКА очаква поне още две попълнения на лагера в Испания. Армейците продължават с опи­тите да вземат централен за­щитник, който да може да иг­рае и като опорен халф. Поне за­сега клубът не е постигнал окон­чателна договорка с такъв фут­болист, макар да имат конкрет­на опция. По време на престоя в Испания обаче се очаква към чер­вените да се присъедини бранител с търсения профил.

Отделно от това ЦСКА желае и още едно крило, въпреки че почти сигурно ще подпише с Андре Монтейро-Укра. 29-годишният португалец в момен­та е на процедури в Щутгарт, но ще е готов за игра или за пос­ледния кръг от редовния сезон, или за първия мач от плейофи­те. ЦСКА завършва първата фа­за от шампионата срещу Левски на 18 март.

Стамен Белчев заяви, че очак­ва ръководството да предложи договор на Укра. Въпреки това клубът се оглежда за още един флангови футболист, който да е по-млад от португалеца. Освен това настоящото ляво крило Енрике е под наем от Атлетико Минейро до лятото и може да не остане на „Армията“, така че в ЦСКА мислят в перспектива за този пост.

Възможността червените да вземат и трети централен на­падател преди началото на про­летния дял поне на този етап е минимална.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *