Последни новини
ЦСКА – Рига засега остава „на тъмно“

Първият мач между ЦСКА и Рига ФК засега няма да бъде предаван пряко по нито една родна телевизия. Това е твърде странно с оглед на това, че дебютът на отбора в Лига Европа е чакан с огромна тръпка от всички фенове на тима. От клуба дори се похвалиха, че продажбата на билети за мача върви по-добре от очакваното и секторите А и В на „Българска армия“ трябва да се напълнят. Заради затворените сектори Г и Б обаче по трибуните може да има максимум около 9 хиляди зрители, което означава, че много привърженици няма да имат шанс да видят старта на Нестор Ел Маестро начело на „червените“.

 

До мача на „Армията“ има още два дни и не е изключено някоя телевизия все пак да се опита да купи правата да излъчи двубоя пряко с гарантиран висок рейтинг на гледае-мост. От националните медии обаче не са проявили интерес към футболния мач.

 

Не е изключено в последния момент срещата да бъде уредена по някои от спортните канали на оператора А1, който е и официален спонсор на ЦСКА и има интерес да зарадва феновете на „червените“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *