Последни новини
ЦСКА се готви за Верея на нов терен

ЦСКА проведе вчера първо занимание на третия терен в Панчарево. Тревното покри­тие на игрището бе постав­ено още преди няколко месеца, но отборът предпочете да не го използва през студените месеци. Сега обаче теренът е готов за експлоатация, а вче­ра се поставиха и врати. В мо­мента червените не изпол­зват основното игрище в Пан­чарево, тъй като покритие­то не е в добро състояние и предстои да бъде освежено. Юношите пък играят офи­циалните си мачове на втория терен, който е до рушащото се стрелбище.

 

 

Взелите участие в дербито с Левски вчера имаха възстано­вително занимание. На пълни обороти се готвиха Укра и Каранга, докато контузените Барт и Десподов бяха на облекчен режим. Джеси не бе­ше в Панчарево, а премина яд­рено-магнитен резонанс, след като получи контузия в глезе­на по време на дербито в сря­да.

 

Халфът Малинов пък се по­яви с прическа нула номер на мача с Левски. Както е извест­но, непосредствено след края на гостуването на Лудогорец той влезе в разправия с по­мощник-треньора Даниел Моралес…

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *