23/05/2024
efbet ЛигаВодещи новиниВсички новини

ЦСКА се разплати с играчите и НАП

ЦСКА се разплати с играчите и НАП, Football24.bg

Ръководството на ЦСКА се е разплатило с футболистите в дните и часовете преди вчерашното домакинство на Пирин, разбра „Тема Спорт“. Както е известно, в Борисовата градина за първи път от няколко години имаше забавяне на заплатите за февруари, за което признаха и отговорни фактори в клуба. Играчите са получили както възнагражденията си за най-късия месец в годината, така и тези за март, макар че това трябваше да се случи на 15 април. Отборът обаче е бил стимулиран финансово още преди падежа. Така към момента на футболистите се дължат единствено заработените им премии от началото на годината. Не е изключено те да бъдат преведени накуп след края на сезона.

Проверка в сайта на Националната агенция по приходите пък показва, че ЦСКА е изчистил абсолютно всички свои задължения към данъчните. Както е известно, червените бяха допуснали да се натрупа дълг в размер на над 3 милиона лева, който бе изплатен в края на миналия месец. Тогава оставаше да се покрият само текущите за март 218 750.64 лв. Това се е случило и към момента задълженията на армейците са точно 0 лева.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P