Последни новини
ЦСКА с интерес към холандски бранител

ЦСКА се интересува от хо­ландския бранител Стивън Перейра (24 г.). Той е центра­лен защитник, а договорът му с втородивизионния МВВ Маастрихт изтича. Перейра обяви в социалните мрежи в сряда, че престоят му в този отбор е приключил след 3 щастливи години, а сега тър­си много по-голямо предизви­кателство. Армейците са един от заинтересованите отбори и обмислят да му предложат договор. Перейра е използван основно като цен­трален защитник, но може да действа и като десен бек. Червените със сигурност ще се подсилят и на двете позиции през лятото.

 

Перейра също така е национал на Кабо Верде, като прави дебют през септември 2017 г. в световна квалификация с ЮАР. Записал е общо 4 мача за селекцията, всичките през есента на миналата година.

 

 

Юноша е на Цволе и има 3 мача за отбора в холандския елит. От 2015 г. играе за МВВ Маастрихт във втора диви­зия. Той е бил основен футбо­лист във всеки от трите се­зона, като записва 112 мача и 3 гола във всички турнири.

 

 

Перейра се познава с крило­то на ЦСКА Едвин Джеси, ма­кар и двамата да не са били в един клуб. Не е изключено офанзивният играч да е пре­поръчал Перейра на армейци­те.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *