efbet Лига Водещи новини Всички новини

Чандъров: Днес видях какво е организирана престъпна група – БФС+съдийство+VAR

Спонсорът на Септември Румен Чандъров коментира загубата на своя тим от Лудогорец с 1:3.

Вижте какво сподели той пред колегите от dsport и Дарик Радио.

„Днес видях какво означава организирана престъпна група. Това са БФС+съдийството+VAR. Ако не е така, този Кашай да ги накаже за 1 година. Главният съдия и VAR-аджиите и ще си върна думите назад, че са организирана престъпна група. За мен са и некадърни, и престъпници. Престъпно съдийство и никаква реакция от страна на VAR, което ги прави и тях престъпници, а БФС го тълкувам като Безгрижен футболен съюз. Нека от БФС ме опровергаят, че не е така и да накажат главния съдия и VAR. Като накажат още няколко такива бригади ще изчистят съдийството. Ако не ги накажат съдийството ще продължи под мотото „кучетата си лаят, керванът си върви“. Единият сгрешил, другият умишлено не го поправя. Дадоха престъпна дузпа и престъпен първи гол. За мен бездействието на БФС е организирана престъпна група. Ако Кашай и Боби Михайлов накажат съдиите, то тогава ще покажат, че не са част от тази група“, каза Чандъров.

„Може да накажат тези от VAR да гледат 1 година телевизия, а главният съдия да си намери някаква работа, в която не е нужно да взема решения“, допълни афектираният футболен бос.

„Моля да цитирате следващите ми думи точно. Замислям се въобще да се занимавам с футбол. Изглеждам като един голям глупак. Чуждестранният легион на Разград срещна младите български бойци, на които главният съдия и VAR-а отряза крилете. Ще имаме български футбол на куково лято – тоест никога. Спирам да говоря, защото съм много ядосан и има още какво да кажа. Ако не настъпят промени, сигурно и това ще направя“, завърши Чандъров.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P