Всички новини Трета лига Югоизточната Трета лига

Черноморец (Бургас) започна подготовка с четирима нови

Черноморец (Бургас) започна днес своята подготовка за новия полусезон в Югоизточната Трета лига.

На стадиона в бургаския квартал Ветрен Веселин Великов изведе 18 футболисти и 2 вратари.

Причината да се тренира там е, че на основното съоръжение в Долно езерово в момента тече ремонт по терена и искат той да бъде запазен и готов за началото на втория полусезон.

Новите футболисти в тима са за момента четирима – Александър Праматаров от Миньор Перник, Атанас Кръстев от Саяна, Сейду Дембеле от Дреновец, както и Мирослав Манев от Атлетик Куклен.

Те играят съответно като полузащитник, ляв бек, полузащитник и крило. Има и двама футболисти на проби – халф и крило, които стартират с тима. 

Отборът очаква в рамките на седмицата още двама нови футболисти, като единият ще бъде чуждестранен нападател, който ще изкара пробен период в тима, а другият – отново офанзивен футболист, който има сериозен опит във втория ешалон.

“За момента сме доволни от това, което свършихме. Мога да кажа, че привлякохме добри футболисти, но селекцията е отворен процес, така че ще продължим. Това обаче е основната група с която ще работим. Вие знаете кои са напусналите, това вече бе анонсирано по медиите. Целта е първото място. Знаем, че ще бъде трудно, но ще се борим до края за него. Започваме подготовка в добро настроение и изпълнени с енергия и желание за втория полусезон. Както казах и преди мисля, че ще стоим по съвсем различен начин по време на срещите от него”, обяви треньорът на тима Веселин Великов.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P