Последни новини
Чорбаджийски: Ще бъде адски трудно, но се надявам да станем шампиони

Капитанът на ЦСКА – Божидар Чорбаджийски коментира пред клубната телевизия случващото се на лагера в Сандански, новите попълнения и надеждите си за шампионска титла.

 

„Сега е повече физическа работа, тежичко е, няма какво да се лъжем. Хубава работа свършихме. Надявам се да е основа за добър сезон. Младите се влагат, невероятни момчета са. С много качества. Опитваме се да направим така, че да се чувстват като у дома си. Опивам се да ги въведа в обстановката, в мъжкия футбол. Опитвам се да им помогна с каквото мога. Мога да им препоръчам да не спират да се трудят. Бъдещето е пред тях.

 

Жеферсон тренира известно време, но е лошо, че има проблеми в семейството и трябваше да се прибере. Всички са доволни от Бланко. Тихо момче, което се труди и дава всичко, което може. Едни спокойни, хора които знаят какво искат и защо са дошли тук.

 

Надявам се да станем шампиони. Без да се лъжем, ще бъде адски трудно. Ако сме задружни и сме добър колектив, ако се държим като юмрук и нямаме падения, ако сме здраво стъпили на земята, ни чака доста светло бъдеще. Убеден съм и си го мисля доста често. Готови сме да станем шампиони, защото това приляга на клуб като ЦСКА.

 

Единствената ми амбиция е да съм здрав и да започна да играя отново. Надявам се да навляза в добра форма. Мечтая си го през лятото с две титли в ръка и да играя европейски футбол“, заяви бранителят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *