Последни новини
Шефът на Славия със сензационна декларация: Гоня Омар, псува треньори и съотборници!

Славия изгони кенийския защитник Омар Абуд и даде подробно и интересно обяснение за решението си. В изявление, подписано лично от боса на клуба Венци Стефанов, се обяснява, че кениецът се е държал нагло и вулгарно със съотборниците си.

 

 

„В продължение на няколко месеца поведението на Омар Абуд коренно се промени и предизвика всеобщото неодобрение на ръководството на клуба, на треньорския щаб и на целия отбор. Без видима причина играчът стана груб, невъздържан и арогантен, позволи си волности по време на тренировките и в официалните мачове, а извън терена не престана да хули клуба, в който изкарва прехраната, и не спря с обидите си към старши треньора и помощниците му“, се казва в изявлението. Абуд научил най-вулгарните изрази на български език и започна да се обръща с тях към съотборниците си без изключение. „Наглият кениец не се посвени и започна да ругае всичко, свързано с живота у нас и въобще не правеше и опити да прикрива неприязънта си към държавата България. Често публично прибягваше и към расистки подмятания“, продължават скандалните разкрития.

 

 

Абуд закьснявал безпричинно след пътуванията си до Кения и отсъствал от тренировките. Той дезертирал от мачове и занимания със симулации на тежки контузии. „Чашата преля и търпението ни се изчерпи. Взимам решението да отстраня от отбора Омар Абуд, като договорните му отношения с клуба ще бъдат прекратени според съществуващия законен ред. Смятам, че футболисти като Омар Абуд са срам за тази професия“, обяснява Венци Стефанов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *