Последни новини
Шефът на Славия със сензационна декларация: Гоня Омар, псува треньори и съотборници!

Славия изгони кенийския защитник Омар Абуд и даде подробно и интересно обяснение за решението си. В изявление, подписано лично от боса на клуба Венци Стефанов, се обяснява, че кениецът се е държал нагло и вулгарно със съотборниците си.

 

 

„В продължение на няколко месеца поведението на Омар Абуд коренно се промени и предизвика всеобщото неодобрение на ръководството на клуба, на треньорския щаб и на целия отбор. Без видима причина играчът стана груб, невъздържан и арогантен, позволи си волности по време на тренировките и в официалните мачове, а извън терена не престана да хули клуба, в който изкарва прехраната, и не спря с обидите си към старши треньора и помощниците му“, се казва в изявлението. Абуд научил най-вулгарните изрази на български език и започна да се обръща с тях към съотборниците си без изключение. „Наглият кениец не се посвени и започна да ругае всичко, свързано с живота у нас и въобще не правеше и опити да прикрива неприязънта си към държавата България. Често публично прибягваше и към расистки подмятания“, продължават скандалните разкрития.

 

 

Абуд закьснявал безпричинно след пътуванията си до Кения и отсъствал от тренировките. Той дезертирал от мачове и занимания със симулации на тежки контузии. „Чашата преля и търпението ни се изчерпи. Взимам решението да отстраня от отбора Омар Абуд, като договорните му отношения с клуба ще бъдат прекратени според съществуващия законен ред. Смятам, че футболисти като Омар Абуд са срам за тази професия“, обяснява Венци Стефанов.

%d блогъра харесват това: