Последни новини
Янев посочи вратата на юношите

Първата работа на Христо Янев в ЦСКА-София бе да се отпрати юношите, които тренират с първия отбор, научи „Меридиан Мач“. Това е станало още на първата тренировка, проведена от Янев и екипа му на базата в Панчарево. С „червените“ до края на сезона ще се готви само вундеркиндът Валентин Антов, когото треньорът много добре познава още от съвместната им работа във „В“ група. На повикване в първия тим ще остане и централният защитник Никола Борисов, който няколко пъти влиза в групата за официалните мачове.

 

За сметка на това Радослав Живков и Емануил Личев ще бъдат отпратени при старшата възраст. Преценено е, че талантите няма с какво да помогнат.

 

В същото време започна трескава работа по окомплектоването на нов отбор на ЦСКА-София за участието в Лига Европа. Целта е да не се губи време и бъдат привлечени качествени чужденци, а не да се чака последния момент. На „Армията“ искат да избегнат провал в евротурнирите и започват селекцията още от другата седмица, дори без още да се знае кой ще бъде новият треньор на „червените“.

 

%d блогъра харесват това: