Последни новини
Янев посочи вратата на юношите

Първата работа на Христо Янев в ЦСКА-София бе да се отпрати юношите, които тренират с първия отбор, научи „Меридиан Мач“. Това е станало още на първата тренировка, проведена от Янев и екипа му на базата в Панчарево. С „червените“ до края на сезона ще се готви само вундеркиндът Валентин Антов, когото треньорът много добре познава още от съвместната им работа във „В“ група. На повикване в първия тим ще остане и централният защитник Никола Борисов, който няколко пъти влиза в групата за официалните мачове.

 

За сметка на това Радослав Живков и Емануил Личев ще бъдат отпратени при старшата възраст. Преценено е, че талантите няма с какво да помогнат.

 

В същото време започна трескава работа по окомплектоването на нов отбор на ЦСКА-София за участието в Лига Европа. Целта е да не се губи време и бъдат привлечени качествени чужденци, а не да се чака последния момент. На „Армията“ искат да избегнат провал в евротурнирите и започват селекцията още от другата седмица, дори без още да се знае кой ще бъде новият треньор на „червените“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *