efbet Лига Водещи новини Всички новини

Берое с отворено писмо до БФС относно ексцесиите в Перник – описа седем точки неописани от делегата

ПФК Берое публикува отворено писмо до всички ръководни фактори в Българския футболен съюз относно “Действията и бездействията на делегата на футболната среща между Миньор (Перник) и Берое (Стара Загора) от турнира за Купата на България”. Старозагорци описаха седем точки, които не са описани от делегата Владимир Андреев в двубоя срещу “чуковете”.

Ето текста на писмото:

Уважаеми господа, ПФК „Берое“ публично изразява своето недоволство от действията, които за нас са по-скоро бездействия на делегата на футболната среща между „Миньор“ (Перник) и „Берое“ (Стара Загора) от турнира за Купата на България – Владимир Андреев. Ние сме категорични в искането си този делегат да бъде изваден от системата на футбола завинаги. Прикриването, от негова страна, на извършени редица нарушения стимулират футболното хулиганство и толерират безнаказаността на насилието по стадионите и извършителите на тези деяния. За нас, делегатът Владимир Андреев категорично не е изпълнил своите задължения, записани в чл. 31 т.3 от Наредбата за провеждане на първенства и турнири.
Какво имаме предвид:

  1. Неописани в доклада действия на служебно лице от отбора домакин (на пистата, с бялото горнище от приложеното видео), който хвърля опасни за здравето предмети по гостуващата публика. Според нас, това е директорът на „Стадиона на мира“.
  2. Неописани действия на диктора на стадиона, който си позволява да обижда публиката на „Берое“
  3. Неописани обидни и нецензурни скандирания от публиката на домакините
  4. Неописано хвърлени димки и факли от домакините, довели до спиране на играта
  5. Неописани хвърляни опасни за здравето предмети – с последствия
  6. Неописано потрошаването на МПС на гостуващите привърженици в района на стадиона
  7. Неописана слабата организация по сигурността от страна на домакините, напротив – поставена е отлична оценка
    Всичко това е несвършена работа от страна на делегата, което извежда в заблуда не само органите на БФС, но и цялата футболна общественост. Ние приемаме нашите наказания и за пореден път изразяваме своята позиция за нетолериране на хулиганството и агресията по стадионите.

Свързани новини

Берое подписа с Густаво Каскардо

Берое без трима нови срещу ЦСКА-София

Берое привлече Бубакар Траоре

stambeto

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P