Висша лига Водещи новини Всички новини Футбол Свят

Роналдо още пази пепелта на починалото си дете: Това беше един от най-трудните ми моменти

Суперзвездата на Ман Юнайтед Кристиано Роналдо говори за един от най-тежките моменти в живота си – загубата на новороденото му бебе.

Както е известно, през април половинката му Джорджина Родригес роди на 18 април близначета. С малката Анхел всичко е било наред, но брат и Анхел почина.

“Джорджина пристигн у дома и децата започнаха да питат къде е другото бебе? По някакъв начин станах повече баща, станах по-приятелски настроен, те станаха по-близки с мен, а аз с Джорджина”, заяви Роналдо.

“Това бяха най-трудните моменти след смъртта на баща ми. Пепелта на Анхел е при мен, както и на баща ми, тук в къщата. Искам да ги пазя до края на живота си, а не да ги хвърлям в окена или морето. Пазя ги при себе си. Долу имам малка църква, параклис, и там пазя татко и сина си”

“Говоря с тях. Те ми помагат да бъда по-добър човек и баща.”

“Аз и Джорджина имахме много трудни моменти, не разбирахме защо ни се случи. Казах и, че имаме още деца, има едно, което се роди, Бела, така че трябва да сме щастливи и ние”.

„Опитах се да обясня на семейството си и дори на близките си приятели. Казвах им: „Никога не съм се чувствал щастлив и тъжен в един и същи момент“. Трудно е да се обясни. Толкова трудно. Това е… не знаеш дали плачеш, не знаеш дали да се усмихваш, защото това е нещо, на което не знаеш как да реагираш. Не знаеш какво да правиш”

Свързани новини

Официално: Свалиха всички обвинения срещу Мейсън Грийндууд

Как Забицер ще пасне в тактиката на Ман Юнайтед

Фабрицио Романо потвърди: Забицер ще играе в Ман Юнайтед

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P