03/07/2022
Без категория

Съдия към халф на Локо ГО: „Яж ми х**“

Халфът на “Локомотив” (ГО) Димитър Димитров – Херо е със спрени състезателни права след гостуването на “Локо” (Мз), загубено от горноряховци с 1:0. Той е с временно спрени права, тъй като делегатът на мача го е “изрисувал” в доклада си, че е псувал длъжностните лица при смяната си.

Картинката стана още по-пикантна, след като самият футболист обяви пред сайта regnews.net, че четвъртият съдия на мача в Мездра се е обърнал към него с думите “Яж ми х…я”.

“Потърсих обяснение от четвъртия съдия (б. р. – Мартин Мачев), че гони топките на домакините, а при нашите се прави на разсеян, а той ме “застреля” с тази реплика. Аз пък се обърнах към делегата и съвсем нормално го попитах дали е чул това гаменско обръщение”, твърди санкционираният играч.

Дисциплинарната комисия към ЗС на БФС във Велико Търново ще разгледа на свое заседание скандалния инцидент. За целта вече е изискан и видеозапис от домакините, който ще бъде прегледан. От “Локомотив” (ГО) са излезли с възражение по случая.

“Всички на трибуните чухме изцепката на четвъртия съдия, който провокира нашия състезател. Настояваме за изваждането му от ранглистата. За жалост и дежурният делегат не се намеси адекватно в ситуацията и действията му издават пристрастие. Няма да оставим нещата така. Поведението на Мачев е недопустимо”, заяви Огнян Стоянов, който е член на УС. Репортер на regnews.net също лично станал свидетел на изцепката на четвъртия съдия.

“Мачев ще бъде наказан, ако деянието му се докаже. Не ми се иска да го вярвам, ако това, което наистина твърдите, е вярно”, коментира секретарят на Зоналния съвет Страцимир Тинчев.

Източник: http://regnews.net/newss/bg/7127

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P