07/07/2022
Без категория

Има сделка! Велков подписва с ЦСКА (Москва)

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов постигна споразумение с ръководството на руския гранд ЦСКА (Москва) за един от най-големите таланти в българския футбол Стефан Велков. Защитникът, който преди Нова година, изкара проби в Манчестър Юнайтед, от седмица тренира с отбора, където вече и по-сериозна роля испълнява Георги Миланов. Велков също е дал съгласието си да подсили московските „армейци“. Договорът му официално ще стане факт едва след като играчът навърши пълнолетие. Това ще се случи на 12 декември тази година и няма да е проблем от следващия 1 януари той официално да стане футболист на ЦСКА (Москва). 

 

Вероятно Венци Стефанов е направил отстъпки от финансовите си претенции, за да прибере по-солидна сума за трансфер, а не само полагащата се компенсация според правилницие на ФИФА за млади играчи. Президентът на „белите“ винаги е правил сделки по схемата, че всички замесени трябва са доволни и най-вече самите футболисти.

 

„Меридиан мач“

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P