Без категория

Стойчо Стоев: Педро и Белаид остават!

Треньорът на Левски Стойчо Стоев разкри, че Борислав Стойчев, Аймен Белаид и Луис Педро ще останат и през пролетта в отбора. Към първия е бил проявен интерес от чужд клуб, но специалистът държи много на него. Белаид и Педро влязоха в черния списък на спортния директор Георги Иванов с изявите си през есента, но явно са успели да убедят Стоев, че той може да разчита на тях.

 

„Няма шанс някой от изброените да си тръгне. Това може да се случи единствено ако за тях пристигне оферта, която не може да се откаже. Но на този етап – категорично остават. Ще разчитам на Белаид, аз имам нужда от сериозна конкуренция на всеки пост. За съжаление такава все още не е факт“, каза Стоев.

 

Той допълни, че засега е доволен от показаното от дошлия на проби гамбиец Осман Джалоу. Стоев ще прецени дали да му предложи договор в зависимост от показаното в спаринга срещу Милсами днес. „Твърде рано е да давам категорични оценки за него. Според мен се включи добре в тренировките. След контролата ще реша дали да го задържа. Той е футболист с качества, но да видим. Нека не избързваме, дано да се представим добре“.

 

Треньорът допълни, че с показаното срещу Карабах (3:0) отборът е успял да заличи лошото си редставяне от Ворскла Полтава (1:1). „Определено има поводи за оптимизъм. Вече съм по-спокоен, отколкото бях след първата контрола в Турция. Искам бърз и комбинативен футбол. Постепенно Левски ще стане отбор, който ще се харесва на публиката. Ще дойде момент, в който тимът ще изглежда като Лудогорец в игрово отношение“, посочи той. Треньорът не спести похвалите си и за 17-годишния Божидар Краев. „Момчето гледа доста професионално на футбола, изключително отговорен е в задачите, които му се поставят. Според мен това е начинът да се развие. Дано продължи по този начин, защото има сериозни предпоставки да стане голям играч“, завърши Стоев.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P