Без категория

Стоев остава начело на Левски, но гонят куп играчи

Спортният директор на Левски Георги Иванов обяви, че треньорът на „сините“ Стойчо Стоев ще запази поста си независимо от загубата във финала за Купата на България. Част от футболистите обаче ще бъдат изхвърлени от „Герена“. Гонзо бе единственият шеф на клуба, който застана пред медиите в минутите след резила срещу „моряците“.

„Шест години нямаме купа и няма да играем в Европа. Разочаровани сме, болно ни е, но какво можем да направим оттук нататък. Левски не игра по най-добрия начин, но не бяхме и толкова зле. Когато във финал пропускаш пет положения, няма как да спечелиш. Допуснахме елементарни грешки в защита. Трябва да премислим много трезво нещата“, започна Гонзо.

 

„Имаме среща с Иво Тонев и ще коментираме. Стойчо Стоев няма да бъде сменян. Той си върши работата перфектно. Цяла година Левски имаше трудности – финансови, кадрови и какви ли не. Късметът също ни обърна гръб. В крайна сметка напрежението при нас бе голямо. Във финал психиката е най-важна за футболистите“, продължи Гонзо.

„Решенията са взети, трябва още веднъж да обсъдим нещата. Не на всички ще им бъдат предложени договори. В понеделник или вторник имаме среща, ще коментираме тогава. Някои играчи няма да останат а „Герена“. Сега сме под влияние на емоциите. Най-лошо
е за феновете. Благодарим им, оказаха на отбора невероятна подкрепа. Съжаляваме, че не можахме да ги зарадваме. Надявам се нещата да се оправят. Дори и още да се намали бюджета, най-важното е да се плащат навреме заплатите. Каква оценка да дам на сезона?! Седми сме и загубихме по нелеп начин от Черно море на финала за Купата“, завърши критично бившият легендарен нападател на „сините“.

Както е известно, футболистите без договори в момента са Антонио Аниете, Роман Прохазка, Стефан Велев и Владимир Гаджев. На „Герена“ ще направят всичко по силите си да запазят в състава първите двама, но след провала в битката за Европа не е ясно дали Аниете и Прохазка ще се съгласят да останат.

 

„Меридиан мач“

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P