30/06/2022
Без категория

Срам! Нито един трибагреник по трибуните на мач на Националният ни тим

Нещо невиждано досега по родните стадиони, когато на терена играе тим носещ екипа на националният ни отбор, видя вчера наш кореспондент в гр. Симитли, където двубой игра Националният ни аматьорски отбор и тима на Испания.

 

По време на загубата с 0-4 на водените от треньора И. Тренчев тим, на трибуните нямаше нито един развят роден флаг, въпреки присъствието на няколко хиляди зрители. Единственото българско знаме бе размаханото от едно дете българско хартиено флагче, като в същото време испанската група бе накичила със знамена оградата на сектор А на стадиона.

Най-лошото бе, че никой от ръководителите на местната власт, БФС и която и да е институция не й направи впечатление това, и не взе мерки този фрапантен пропуск да бъде поправен в течението на двубоя. В същото време на двубои на Лудогорец, за който на терена играят 2 или максимум трима българи, същите тези хора развяват бяло-зелено-червеният ни символ и скандират името на родината ни.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P