30/06/2022
Без категория

Любо Витанов поема Банско?

Бившият футболист на Локомотив (Пловдив), Пирин (Гоце Делчев), Миньор (Перник) и Пирин (Благоевград) Любомир Витанов е спряган за нов наставник на Банско.Витанов може да бъде и играещ треньор, но не разполага с необходимия лиценз. Заедно с него в отбора ще останат и доста от играчите от миналата година, в това число и опитните Петър Лазаров и Атанас Чепилов. Новината бе потвърдена и от досегашния първи в щаба Петко Медвецки, към когото има отправена оферта да продължи да води отбора и в Трета лига.

„Все още не съм дал своя окончателен отговор относно предложението към мен. Ще обмислям още малко преди да дам окончателното си становище. Това е ново предизвикателство пред мен и възможност да докажа себе си. Важно условие е запазването на гръбнака на отбора, който имахме от предишната година. Естествено, че ще зависи всичко и от целите, които ще бъдат поставени пред нас. Що се отнася до слуховете, аз не обръщам внимание на тях, а и са напълно нормално нещо в този период“, коментира треньорът Петко Медвецки.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P