28/11/2021
Водещи новини Всички новини Първа лига

Официално: Левски обяви нов договор

Левски официално се похвали с подписването на нов договор. „Сините“ стигнаха до споразумение с компанията „Барин Спортс“, която е свързана с управление на спортната форма, медицински и функционални изследвания, персонализирани програми за развитие и възстановяване, както и видео анализи. Контрактът е в срок от 4 години. Ето и цялото излявление на столичния клуб:

„„ПФК Левски“ подписа договор с компанията „Барин Спортс“. Изпълнителният директор на клуба Константин Баждеков и изпълнителният директор на компанията Владимир Грозданов сложиха подписи под контракта, който е за срок от четири години.

„Барин Спортс“ е основана през 2015 година с цел да подпомага спортни клубове и треньори да вземат възможно най-информираните решения в реално време. Компанията предоставя услуги свързани с управление на спортната форма, медицински и функционални изследвания от ново поколение, персонализирани програми за развитие и възстановяване, както и видео анализ.

Системата „Барин Спортс ПРО 3“, която ще бъде на разположение на клуба, проследява физическото състояние на играчите и изпълнението на тактическите указания чрез визуализация на повече от 50 показателя изцяло в реално време. Уникалните тактически инструменти в системата дават възможности за анализ на връзките между функционалното състояние на играчите, работата, която извършват и доколко тази работа е полезна за представянето на отбора.

Понастоящем 5 отбора от Първа лига и 3 академии в България ползват услугите на „Барин Спортс“, като първият клиент на компанията е от 2017 година“.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P