06/12/2021
Водещи новини Всички новини

Михайлов: Поставям си оценка 5 за 16 години начело на БФС

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов заяви, че оценява като „много добра“ работата си начело на централата за последните 16 години. Михайлов си самопостави оценка пет по шестобалната, а за прозрачност и липса на корупция – две шестици. Босът на родния футбол коментира, че е имало моменти, в които си е казвал “стига толкова”, но след година и половина извън футбола е видял какви грешки е допуснал и как може да помогне.

“За последните 16 години си давам пет по шестобалната система. За прозрачност си давам 6. В българския футбол няма корупция – давам си 6 и по тази линия. Не винаги резултатите на националния отбор са право пропорционални с работата на ръководството. Работи се, както трябва да се работи. Треньорите имат най-добрите условия, играчите също. Повечето клубове имат добри условия”, каза Михайлов.

“Не ми хареса мача с Литва вчера, но има и такива двубои. Отборът е млад, треньорът е млад. Момчетата трябва в битката да се развиват. Неприятна загуба, но и това го има във футбола. Не е приятно да гледаш такъв мач, но работата на БФС е да подсигури условията за подготовка. Чакаме след тези големи поколения, които имахме преди, да има промяна и да се сглоби отбор, с който да имаме успехи”, каза Михайлов пред bTV.

Свързани новини

Звуков запис показва, че победата на Боби Михайлов е нелегитимна

stambeto

Клуб, подкрепил Боби Михайлов, бил спрял дейност преди 20 години

stambeto

Екипът на Бербатов: Нека най-накрая се даде шанс на отборите да направят своя личен избор

stambeto

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P