24/10/2021
Всички новини

Наръчник за мъже: Перфектният коледен подарък

Зимата чука на вратата, а с нея наближава и Коледа. Както всяка година възникват и обичайните въпроси „какво да купя за семейството?“, „какво да подаря на приятелите“ и т.н.

По традиция, ние от TShirt24.bg са подготвили най-правилните отговори на тези въпроси. В новата коледна колекция тениски и блузи – ще откриете най-точният подарък не само за Коледа, но и за всеки повод.

Заложи на сигурното

Сигурен мач няма, но определено тениските и блузите с щампи са се доказали като един уникален и запомнящ се подарък, които със сигурност ще създаде приятна емоция и ще допълни всеки един празник. Те са един страхотен семеен подарък или романтична изненада, която определено ще ви спечели точки – жените просто ги обожават. Подходящи са за подарък и за приятелско семейство, двойка влюбени или ваш близък.

Зарадвайте най-близките си хора с тениски и блузи произведени от първокласен, плътен памук. Голямото разнообразие от забавни и актуални щампи гарантира, че ще откриете дизайна, които най-добре ви пасва и изразява, а материалът и начинът на щамповане гарантират, че ще останат свежи и здрави дълго време. 

Създайте спомен

При избора на подарък, често се чудим: Ще се хареса ли?, Ще бъде ли от полза?, но в случая тези въпроси отсъстват, защото вие не подарявате просто тениски или блузи, а един скъп и топъл спомен на най-близките си хора. Изразете любовта и подкрепата си един към друг и да покажете, че се чувствате най-добре, когато сте заедно.

Времето лети, а от него ни остават само спомените. Какво по-хубаво от това да допълним семейния албум, облечени еднакво с тениски или блузи на най-светлия и вълшебен празник? Подарете на себе си или на ваши близки, един магичен празник пълен с топли и мили спомени и ги запечатайте завинаги.

Eто и нашите съвети как да направим по-добри снимки?

Мрежови линии

Един от най-лесните начини да подобрите снимките си е да включите мрежовите линии на камерата. Това може да ви гарантира, че вашите снимки винаги ще са хоризонтално и вертикално подравняване или с други думи, няма да бъдат на криво.

Повечето смартфони имат тази функция, за да я включим:

iPhone: Отидете в  „Settings,“ изберете „Photos & Camera,“ и включете опцията „Grid“

Android: Включете камерата, отидете в  „Settings,“ и намерете опцията „grid lines“ (Линии на мрежата), след което и задайте „on.“ (или 3х3)

Най-висока резолюция

Уверете се, че сте настроили камерата да прави снимки в най-високата възможна резолюция, това ще подобри качеството на снимките и ще ви е полезно ако решите да ги разпечатате на хартия.

Това става отново от настройките на камерата в раздел “Размер на снимка” или “Photo size”, като там избирате най-високата възможна резолюция.

Осветление

Светлината един от ключовите фактори за качеството на снимката. Важно е обектите, които заснемате да са добре осветени, което гарантира по-детайлни и чисти снимки. Не снимайте срещу източника на светлина, а в посоката, в която той осветява. Обърнете внимание за нежелани сенки и направете корекции с позицията си спрямо осветлението.

Фон

Уверете се, че се откроявате от фона и че на него няма нищо, което не бихте желали в снимките си. Обърнете внимание и на елементите, които са пред вас (ако например снимката е на маса и не желаете нещо от масата да бъде включено в снимката)

Финални щрихи

След като сте заснели желаните снимки, може да развихрите творческата си част и да ги персонализирате по-ваш вкус. Така ще бъдат още по-уникални и запомнящи се.

Добро и безплатно приложение за тази работа е : Photo Editor Pro. С него може да увеличите или намалите, яркостта, контраста и безброй други настройки, с които да направите снимките наистина уникални.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P