24/10/2021
Водещи новини Всички новини Първа лига

Сираков: Не съжалявам, че избрах Боби, но с този Изпълком не виждам как ще има промяна

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков сподели по време на днешната пресконференция за представянето на новия УС на клуба, че не съжалява за подкрепата си към Борислав Михайлов по време на изминалия Конгрес, но не е доволен от избора на Изпълком. Сираков не вярва как сегашният състав на Изпълкома може да донесе промяна в българския футбол. 

„Заставам зад моето решение. Най-лошото е, че през последните 30 години в тази държава се издигна в култ измамата и лъжата. Който прекара някой, е герой. Винаги съм се стремял да действам според моите виждания за живота. Казах и преди Конгреса. Аз съм коректен човек. Присъствах на друг Конгрес. Двама приятели стигнаха до бой. Единият беше за Иван Славков, а другият за Софиянски. Заставам на 100 процента зад решението си. Да, много неща не ми харесаха и особено съставът на новия Изпълком. Аз съм ЗА сериозна промяна в българския футбол, но с този Изпълком не вярвам как Боби Михайлов ще я направи. Лично на мен Боби ми обеща много промени в управление на БФС. Българският футбол има крещяща нужда от рестарт и няма време за губене“.

СНИМКА: Официалният сайт на Левски

Свързани новини

Стоилов: Да живеем в розови сънища, още е рано

stambeto

Левски с класика срещу Пирин, 18-годишен с две попадения

stambeto

Бербатов: Никога няма да управлявам с Михайлов

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P