29/06/2022
efbet Лига Водещи новини Всички новини

Лечков: На Конгреса се раздаваха пари! В тоалетните на НДК беше срамна работа

Членът на изпълнителният комитет на Българския футболен съюз Йордан Лечков направи остро изказване. Бившият национал отвори дума за раздаване на пари в тоалетните на НДК по време на Конгреса на футболната централа. Освен това в прав текст Лече заяви, че „Бербатов, Стилиян и Мартин са стиснати“ и трябвало да получат разрешение от жените си.

„Да, разбира се, че бяха раздавани пари. И то не преди, а по време на самия конгрес – вътре в зала 1 на НДК. Не, не. Това не бяха Бербатов, Стилиян и Мартин, защото те първо са стиснати и второ – трябва да получат разрешение от жените си. Един човек обаче, който стои в сянка и е от Средна България, беше активен. Срамна работа беше. Срамна. По време на вота ви е бедна фантазията какво се случи в тоалетните на зала 1 в НДК“, заяви Лечков пред „Блиц“.

„Постелките и плочките се изтъркаха от подметките на гласуващите. Влизаха и излизаха, влизаха и излизаха. Въпросният човек от Средна България си свърши работата. Всъщност, не успя, защото не спечелиха. И аз се чудя – играят го, че са честни, че са морални, играят го, че са честната Калудка, а същевременно раздават парата. Ако бяха умни, с тези 230 гласа, които имат, можеха да си вкарат хора в Изпълкома. 

Нали искат промени да правят. Ето, можеха да влязат в новата управа, да имат влияние и да… започнат да се учат да управляват. Това, че оспорват, вече го коментирах. Въпросните 50%+1 глас се определят на база гласове, а не на база регистрирани делегати. База гласове, а не регистрирани“, добави бившата звезда на Сливен, ЦСКА и Хамбургер.

Свързани новини

Берое се наложи над Янтра в контрола

Илич разочарован от представянето на Баи

Официално: Филип Кръстев остава в Левски

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P