01/12/2021
Водещи новини Всички новини Първа лига

Димитър Бербатов: Няма да се откажем! Ще има нов Конгрес

Димитър Бербатов заяви, че вярва, че ще има нов Конгрес. Бившият голмайстор на българския национален отбор загуби битката с Борислав Михайлов с 230 на 241 гласа. Още след Общото събрание той и неговият екип споделиха, че ще се обърнат към съда, тъй като изборът е бил нелегитимен. Както е известно, регистрираните делегати на Конгреса бяха 483, а тези, които гласуваха – 480. В първия случай легендарният вратар на България се нуждае от 242 гласа за победа, които той не успя да събере на първи тур. 

Публикуваме текста от страницата на Димитър Бербатов във „Фейсбук“ без редакторска намеса: “Има голяма вероятност да има нов конгрес. Това ще го оставя на адвокатите. Те работят усърдно върху това. Най-хубавото беше да видя, че клубовете виждат алтернатива при гласуването. Видя се, че има още несигурни клубове. Но сега, с това, което стана, се вижда, че се иска промяна и има хора, които работят за тази промяна. Няма да се откажем, продължаваме, защото това, което показахме в последните шест месеца е, че искаме да работим за доброто на българския футбол!”

Свързани новини

Преди Царско село – Левски

Лудогорец продава Кахлина на Хайдук

Стойчо Младенов вади грешниците от мача с Лудогорец от състава

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P