06/12/2021
Водещи новини Всички новини Първа лига

Лечков: Бербатов говори главно през фейсбук, но футболът не е фейсбук

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков за пореден път атакува екипа на Димитър Бербатов.

„На това му казвам егоцентризъм. Досега запазвах толерантност, защото Бербатов беше кандидат-президент, но… Вижте, имаше и трети кандидат за поста. Защо не се обадихте и на него.

Информацията ми е от хора, които са получили пари от човека със запотените очила. Те са искали да гласуват за Порточанов, но в крайна сметка друго се е получило. Питайте Порточанов защо получи само 8 гласа, а не 40-50 минимум, както се очакваше“, заяви Лечков.

„Бербатов говори главно през фейсбук, но футболът не е фейсбук. Мерна се веднъж-два по телевизията и това беше. Трябваше повече медийни изяви да има. Аз искам да го попитам защо не си извади паундите. Защо? Нали искаше да строи база в София. Така хората ще го подкрепят, а не с празни приказки и с атаки по опонентите. Аз затова твърдя, че Бербатов е стиснат“, каза Лечков пред Блиц.

Сега въпроси ни задават. Като какъв ги задава. Дайте да занимаваме цяла България с болежките им. Нали знаете народът какво е казал – цинично е, но е вярно: Битият – бит, другият – такован“, добави Лечков.

Свързани новини

Галерия F24: Локомотив Сф – Лудогорец 2-4

Biser Todorov

Стойчо Младенов: Трябва ни класа в атака

ЦСКА-София и Пирин не се победиха

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P