03/12/2021
Всички новини Втора лига

Сдружение ще спасява ДЮШ на Нефтохимик, първи спонсори вече помагат

Спасяване на детско-юношеската школа (ДЮШ) на „Нефтохимик“ е основната цел пред сдружението на феновете – СНЦ “Футболен клуб Нефтохимик Бургас 1962“. Спонсор вече се е свързал с тях и благодарение на това организират транспорта, закуските и водата за гостуванията на отборите през уикенда. Ситуацията е изключително сложна, коментира Михаил Атанасов, който пое организационната и административната дейност:

„Ситуацията в школата е доста тежка в момента. Като цяло, в момента, треньорите са оставени на самотек – сами събират таксите от децата, сами организират срещите си и тренировките. В момента, нещото, което можем да предприемем като сдружение, е единствено спасяването на ДЮШ. И вече сме започнали някаква организация в школата и някакъв процес. Всеки ден си тръгват деца, тръгват си треньори, поради неизплатени задължения. Единствено сдружението може да спаси ДЮШ“, коментира той пред БНР.

Ще очакваме помощ от общината и от спонсори, посочи Михаил Атанасов. За спортно-техническата част на клуба ще отговаря Николай Кръстев.

Свързани новини

Андрей Андреев вече не е старши треньор на ЦСКА 1948 II

Добруджа и Созопол не се победиха

Дузпа в последната минута донесе успеха на Етър срещу Левски Лом

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P