26/01/2022
Всички новини Втора лига

Лудогорец II с амбиции да се изкачи по-нагоре в класирането

Лудогорец II започна подготовката си за пролетния полусезон с амбицията да завърши първенството на по-висока позиция от петата, която заема в момента. Тодор Живондов разчита на група от 18 футболисти, като единият от тях е румънецът Дорин Ротариу от първия отбор на клуба.

С отбора по взаимно съгласие са се разделили Георги Чукалов, Кристиян Райчев, Калоян Симеонов и Хидает Хюсеин. Да се готвят със състава са повикани Петър Кирев от формацията U17 и трима играчи на Лудогорец III – Росен Иванов, Емил Кьосов и Несин Салим.

Първата ни цел е натрупалите повече опит да продължат да се развиват, за да имат шанс да бъдат повикани в представителния отбор на клуба или поне да станат част от отбори в Ефбет лига. Към четири от момчетата вече има сериозен интерес. Втората ни цел е талантите с по-малко опит да израснат по-бързо и до лятото да са стигнали нивото на опитните, заяви Тодор Живондов.

Той добави, че налице са всички предпоставки отборът да направи добра подготовка и да е още по-силен напролет. 

Свързани новини

Божинов замина на подготвителен лагер със Септември

Играчите на Спартак Варна лъснаха с голи глави + СНИМКА

Левски (Лом) разби Марек в контрола

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P