01/07/2022
Прогнози

Какви са предимствата на Sesame залози на живо на футбол?

В последните години прогнозите на живо за спортни събития станаха важна част от бетинг индустрията. Клиентите харесаха възможността да наблюдават даден мач и с оглед на показаната игра от двата отбора да преценяват в движение кой ще победи, ще има ли още голове, би ли могло да се стигне до много ъглови удари и картони.

От българския букмейкър sesame често излизат и със специални бонуси за лайв игра, което е допълнителен стимул за предвиждания в реално време. Те са много ясно и удобно разделени в отделна секция веднага след общата за спорт. В жълта лента можете да избирате измежду любими спортове, футбол, баскетбол, тенис, електронни спортове, тенис на маса, хокей и още много други дисциплини. Разбира се, като най-популярен спорт футболът е представен с широка гама от селекции. На Сезам можете да откриете топ първенствата, но и някои екзотични лиги.

Възможностите за залози на живо предвиждат класическите „единица“, „хикс“ и „двойка“ за краен победител в мача. Също така предпочитан вариант са играта на голове – дали ще има под 2.5 или над 2.5 попадения в мача или някоя друга линия. Следващият избор е за гол гол или няма гол гол, който често е отбелязван от потребителите на сайта. Едно от главните предимства за жива игра е, че коефициентите са много атрактивни. Благодарение на бонус колонката (множествен залог) пък всяка следваща селекция след четвъртата ще увеличава значително вашата печалба при познат фиш. Така след четиринадесетата селекция ще имате 50% отгоре на парите при успех. Подобна възможност рядко се среща при конкурентите в световен мащаб.

Много полезна е статистиката на живо. Когато изберете даден мач, веднага вдясно се появава виртуален терен. Чрез графика разбирате къде в момента се намира топката, кой отбор я владее, дали има атака или опасна атака, ъглов удар, странично хвърляне или пък топката е извън опасност. Над този прозорец има времева линия на мача, на която са отбелязани ключовите моменти – голове, картони, смени и в коя минута са се случили.

В друг раздел под виртуалното поле можете да анализирате случващото се чрез статистика на живо. Показани са процентно владението на топката, броя на опасните атаки от всеки отбор, средно по колко минути траят нападенията, броя на ъгловите удари, картоните и още. Чрез тази полезна информация можете да си изградите впечатление как се развива мачът и на база на това да формирате вашите прогнози. Има раздел и за статистика, която е свързана с представянето на двата отбора преди въпросната среща. Кой отбор в каква форма се намира, победи при последните пет двубоя, класиране, голова разлика и друга важна информация. Ако е турнир, можете да видите кои тимове са били отстранени по-рано и разпределение на схемата за игра.

В Сезам залозите на живо за футбол са един от основните приоритети на онлайн букмейкъра. От компанията се стремят да подобряват постоянно тази неизменна част от прогнозите. Чрез бързия и удобен интерфейс пък не губите никакво време, докато въведете вашето предложение.  Това е от огромно значение за живата игра, защото многократно се е случвало потребители да се оплакват, че са искали да заложат на следващ гол например, а пък отборът да е вкарал, докато успеят да открият желаната селекция. Благодарение на модерния сайт подобни проблеми са сведени до минимум. Не на последно място честите промоции за залози на живо презентират отлично възможностите на платформата и убеждават клиентите в нейните предимства.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P