01/07/2022
Всички новини

Кои са най-предпочитаните пазари при залози на футбол?

Футболът е най-популярният спорт и логично процентът на спортни прогнози е най-висок при него. Отдавна има десетки различни опции за залог преди всеки мач и на живо от класическите за краен победител до възможно най-странните предложения.

На Сайлънтбет България можете да откриете подробна информация за различните видове спортни предложения. Несъмнено най-популярният маркет си остава този за „единица“, „хикс“ или „двойка“. Предвижданията кой ще спечели са стари колкото играта. Потребителите на бетинг сайтовете взимат под внимание редица фактори като домакинство, форма, класа и състояние на отборите, за какво се борят, има ли вражда между тях и още. Същестува и по-сигурна версия с двоен шанс. При нея могат да се прогнозират едновременно две от трите опции за печеливши. Така възможността да познаете крайния изход е значително по-голяма, но пък за сметка на коефициентите. Често се случват и изненади, благодарение на които футболът е толкова интересна и популярна игра по цял свят. Понякога ниските ставки могат да се окажат най-опасни и да ви държат под напрежение през целия мач, както и да се окажат губещи.

Маркетите за под и над брой голове си остават любими за голям процент от клиентите на бетинг сайтовете. Най-популярна е базовата опция за линия от 2.5 гола. Много често двубоите се решават именно чрез две или три попадения. Много любители на спортните прогнози не обичат да се наемат с краен победител, но пък имат отлични впечатления от това кой отбор изповядва атакуващ футбол, кой пък се затваря и печели с по 1:0. Именно затова този тип маркети, както и възможностите за гол/гол или няма гол/гол винаги са сред топ предложенията на букмейкърските къщи. При детайлен анализ на селекциите можем да открием възможности за над/под игра на полувреме или до определена минута. Тук статистиците могат да покажат дълбоки познания и да реализират много печалби, следейки футболните тенденции на даден състав.

Все по често срещани са предвижданията на корнери. При тях не ви интересува кой отбор ще спечели мача или при какъв резултат ще завърши. Някои състави са доминатори и притискат здраво съперника. Понякога обаче не им се получава и не успяват да реализират надмощието си. Атака след атака гол не пада, но пък ъгловите удари валят. В дадени първенства статистически броят на корнерите е много по-голям и именно там се прицелват най-зорките погледи в бетинг индустрията.

Подобна е ситуацията при играта на картони. Има цели лиги, в които официалните предупреждения валят като из ведро. Съдиите не пускат свободна игра и вдигат картони за най-малкото. Така английската Висша лига е идеален пример за обратното. Реферите оставят отборите да се надиграват, а самите футболисти са от много висока класа и не си просят лесни наказания.

Сред най-често срещани и предпочитани са хендикап залозите. Когато имаме хегемон срещу тотален аутсайдер, то коефициентите са крайно неприемливи за игра. В такива случаи прибягваме до прогноза за победа с повече от един гол и откриваме съвсем прилични ставки. Често срещите противопоставят неравностойни съперници и крайният изход е нарисуван. Чрез азиатските хендикапи пък е възможно много по-прецизно да се прогнозира с колко попадения ще приключи срещата и най-големите майстори избират именно тях. Често коефициентите са по-високи макар и европейският хендикап да предлага абсолютно същата прогноза. Става въпрос за минимална разлика, но пък никой не би я отказал.

Това са само част от най-предпочитаните пазари при залози на футбол. В наши дни вече може да се избира между стотици различни селекции за най-различни събития в мачовете.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P