Всички новини

Футбол и Sesame – каква е връзката?

Футболът е най-популярният спорт и именно при него има най-много събития и селекции за прогнози всеки ден. Клиентите на бетинг сайтовете вече имат възможността да избират измежду най-различни опции за залог – от традиционните за победител и голове в мача до някои нестандартни предложения.

Все повече букмейкърски къщи започват да спонсорират футболни отбори или първенства. Още при Sesame регистрация ще забележите, че този сайт е генерален партньор на турнира за Купата на България. Благодарение на това спонсорство за клиентите на платформата се предвиждат разнообразни бонусни предложения. Промоциите са различни и се определят преди всеки кръг и за отделните мачове. Това обаче далеч не са единствените бонуси на сайта. Всеки ден от родния букмейкър предлагат своите „летящи“ коефициенти. Това представляват завишени ставки за подбрани селекции, които са раздели в отделна секция. Можете да ги откриете лесно – вляво в менюто с топ лиги. Тези предложения са с около 10-15% по-висока стойност от наличните при останалите конкуренти на пазара.

Вероятно най-голямата гордост на компанията е бонус кеш колонката. Чрез нея можете да достигнете до бонус от 50% на вашия игрален фиш. След четвъртата селекция в правата ви колонка ще забележите, че започват да се начислява процентно завишаване. При четиринадесетата печалбата ви ще бъде увеличена с половината от нейната стойност напълно безплатно. Минималният коефициент, за да може селекция да отговаря на нормата за тази промоция е 1.30. Това е напълно поносима за преминаване ставка и именно затова много клиенти ежедневно се възползват от колонката за кеш. Тя е налична за всички пазари в спорт, както и за залозите на живо.

В Сезам има и класически бонус спорт за начален клиент. С него феновете на футбола могат да се възползват от до 150 лева при първи депозит след регистрация на сайта. Към тази сума има условие за разиграване, което е седемкратно превъртане на депозита плюс бонус баланса. Често от българския букмейкър предлагат промоции за отделни важни мачове. Те могат да са от Шампионска лига, Лига Европа, важни дербита в различните първенства. При прогнозиране на избрана селекция с минимален коефициент 1.40 и поне 20 лева залог, вие ще получите различни комплименти от компанията независимо дали познаете или не.

В блога на Сезам пък има рубрика с прогнози. Тя се нарича Игра без топка и е с водещ популярния спортен журналист Десислава Джерманска. В нея тя прави детайлен анализ на три спортни събития, посочва какви са тенденциите при отборите, споделя своите очаквания и накрая дава своята прогноза. Коефициентите са подобаващи и много потребители отчитат високата успеваемост на блога.

Не на последно място трябва да се отбележи морето от възможности, което онлайн букмейкърът предлага на футболните фенове. Той покрива огромен брой събития по цялото земно кълбо. Когато изберете даден мач, вие ще забележите, че вдясно има виртуално футболно игрище. На него се отбелязва къде се намира топката на терена, кой отбор я владее, има ли опасност пред някоя от двете врати и др. Освен това в базата данни има богата статистика, от която можете да си направите детайлен анализ за въпросния мач и така да избистрите вашата прогноза. Статистика има и в реално време за всяка среща, дори и от най-екзотичните първенства. Показани са в коя минута са паднали голове, вдигнати картони, извършени смени и още.

Сезам предлага най-модерните предложения за спортния фен и именно затова вече е сред предпочитаните сайтове за залози в България. От компанията имат амбиции да продължат с иновативните си предложения, защото според тях това е само началото.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P