27/06/2022
efbet Лига Водещи новини Всички новини

Гриша Ганчев готви сериозна селекция

ЦСКА е на път да направи сериозна селекция за следващия сезон в Първа лига, твърди Новспорт. Собственикът Гриша Ганчев е твърдо решен да подсили състава си в опит да се противопостави на 11-кратния шампион Лудогорец и набиращият скорост под ръководството на Мъри Стоилов Левски.

За тази цел новият треньор на ЦСКА Алън Пардю е получил картбланш да преговаря със свои колеги в Англия за привличането за постоянно или под наем на футболисти от първите две нива на футбола на Острова. Възможно е на „Армията“ да дойдат един или двама футболисти със сериозни визитки, които да „правят разликата“ на терена.

Отделно от това се очаква при „червените“ да бъдат привлечени футболисти от Южна Америка, където постоянно има съгледвачи на клуба. Бразилия и Колумбия са предпочитана дестинация за нови играчи в ЦСКА през последната година. Очаква се след края на сезона доста футболисти от сегашния състав, които разочароваха с изявите си, да напуснат отбора. Някои от тях ще бъдат продадени или преотстъпени, като идеята е на мястото на всеки заминал си играч да бъде привличан по-качествен.

ЦСКА не е ставал шампион от далечната вече 2008 година и феновете вече открито недоволстват от политиката на ръководството на клуба. Именно затова Ганчев ще се опита да направи боеспособен състав, който да спори за титлата през следващия сезон. 

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P