17/05/2022
Всички новини Трета лига Югозападна Трета лига

Стефан Методиев пред F24: Божанков е страхотен професионалист, в Костинброд се опитваме да играем добър футбол

Халфът Стефан Методиев е една от основните единици на симпатичния отбор на Костинброд от Югозападната Трета лига.

Той премина в тима, след като имаше тежка контузия, която му попречи да се наложи в Миньор Перник и се раздели с „чуковете“.

Младокът разкрива пред Football24.bg, че неговата основна цел е да играе професионален футбол, но също така даде да се разбере, че е много доволен от престоя си в настоящия си отбор.

Причината – младият специалист Любо Божанков, който е доказано име при работата с млади футболисти в родния футбол.

Методиев е роден през 2000 година и е юноша на Лудогорец, а също така е преминал и през школата на Литекс.

„Изобщо не съжалявам, че пристигнах в отбора на Костинброд, дори напротив. Мисля, че това е много добра школа за млади футболисти. Треньорът на отбора Любо Божанков е страхотен специалист и е доказал, че може да работи с млади футболисти“, заяви младокът пред нашата медия.

„Честно казано отказах на по-силни отбори от Трета лига и на два отбора във Втора лига, за да дойда тук, но след тежката контузия през която минах ми трябваше време да поиграя малко повече, защото бях загубил игрова практика“.

„В Миньор ме привлече Юри Васев, който бе мой треньор и в школата на Лудогорец. С него се разбрахме буквално за пет минути и се надявам един ден отново да работим заедно“.

„Тежката контузия ми попречи да се наложа в отбора, тъй като скъсах медиална връзка на коляното и след това получих и две възпаления, които усложниха нещата“.

„В Костинброд научих доста неща, тъй като освен, че треньор ми е Божанков, негов помощник е Цецо Генков. Име, което е излишно дори да коментираме. Играл е футбол на много високо ниво и можем да научим доста неща от него“.

„И двамата ми помагат много и съм сигурен, че след престоя си в този отбор ще бъда една идея по-добър футболист“.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P