25/06/2022
Всички новини Трета лига Югоизточната Трета лига

Берое отново ще има отбор в Югоизточната Трета лига

„Берое“ отново ще има отбор, който ще участва в следващото издание на Югоизточна Трета лига през предстоящия сезон, съобщи клубният с. Тимът ще бъде воден от Сидер Димитров и ще бъде съставен предимно от играчи, родени 2004 г. и 2005 г. Според новата наредба на БФС за следващото първенство във вторите отбори на тимовете от Първа лига имат право да играят единствено футболисти, родени след 01.01.2001 г.

Отборът ще започне подготовка на 27 юни, а по предварителна информация първенството ще стартира в уикенда на 6 август.

„Бихме искали да продължим да поддържаме свой отбор в Трета лига, като по този начин ще дадем една чудесна възможност на нашите юноши да играят мъжки футбол. Освен това те ще бъдат постоянно пред погледа на треньорския състав на представителния отбор, ръководството и обществеността . Всичко, което е необходимо за тренировъчния процес и участието на отбора в Трета лига ще бъде осигурено. Надяваме се, че нашите юноши ще покажат една достойна игра и това ще спомогне за тяхното равитие. В никакъв случай няма да гоним единствено резултати и затова ще дадем шанс дори на по-млади играчи в този отбор“, сподели за клубния сайт изпълнителният директор на „Берое“ Стелиян Попчев.

Свързани новини

Локо ГО започва подготовка в понеделник

Георги Шейтанов започна във Вихрен

С едно ново попълнение стартира подготовка Родопа за новото първенство на Трета лига

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P