07/07/2022
Водещи новини Всички новини

България ще се опита да излезе от шока срещу Грузия

Националният отбор на България по футбол гостува на Грузия за четвъртия си мач от турнира Лига на Нациите. Двубоят е от 19,00 часа, а българските футболисти ще се опитат да се отърсят от шока, причинен от неприятната катастрофа, която претърпяха.

Националният отбор на България по футбол гостува на Грузия за четвъртия си мач от турнира Лига на Нациите. Двубоят е от 19,00 часа, а българските футболисти ще се опитат да се отърсят от шока, причинен

от неприятната катастрофа, която претърпяха.Досага в турнира нашите записаха реми с Македония, паднаха тежко Грузия в Разград с 2:5 и завършиха 1:1 с Гибралтар.

Временният селекционер на България Георги Иванов най-вероятно ще гласуна доверие на вратата на Николай Михайлов. Пред него ще действат Антон Недялков, близнаците Христови и Иван Турицов. В предни позиции ще се разчита на Атанас Илиев, а по крилата ще действат Георги Миланов и Мартин Минчев. Това означава, че Гонзо ще направи 8 промени спрямо злополучния мач с Гибралтар. Двубоят поради наказание пропуска асът Кирил Десподов.

Грузия се намира в много добра форма и има трите победи до момента. Не се очаква селекционерът Вили Саньол да прави големи промени в състава освен на вратарския пост. Срещу България на вратата на Грузия застана опитният Георгий Лория, докато срещу Република Северна Македония младата звезда Мамардашвили пазеше мрежата. За довечера Саньол най-вероятно ще заложи отново на Лория.

Вероятни състави:

Грузия: Лория, Какабадзе, Кашия, Хочолава, Кварцхелия, Хверкалия, Абурджания, Квеквешкири, Зивзивадзе, Азаров, Давиташвили.

България: Михайлов, Недялков, П. Христов, А. Христов, Турицов, Малинов, Чочев, Костадинов, Минчев, Миланов, А. Илиев.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P