29/06/2022
Всички новини Трета лига Югоизточната Трета лига

Ямбол направи трансферен удар с бранител на Етър, иска да бъде фактор в ЮИ Трета лига

Отборът на ФК Ямбол ще има за цел да се утвърди сред най-добрите 5 тима в Югоизточната Трета лига, след като стана ясно преди броени седмици, че лицензът за участие в групата е върнат.

Припомняме, че отборът бе изваден от групата, тъй като член от ръководството на клуба е участвал в управлението на тим от окръжната група, но вече всичко е наред.

Възпитаниците на Ивелин Паскалев излизат за първа тренировка на 27-и юни, като подготовката ще се проведе само на местна земя – в Ямбол.

Отборът направи голям трансферен удар с привличането на централния бранител Николай Дичев от редиците на Етър.

Той е местен футболист и играе като централен защитник, като неговото пристигане в тима потвърждава впечатленията, че Ямбол иска да бъде сред факторите в групата.

Освен това отборът в момента преговаря с някои доста интересни имена, които биха придали класа на тима през новия сезон.

Като цяло ямболии са един от най-коректните платци спрямо своите футболисти в групата и макар отборът да беше изваден от Югоизточната Трета лига футболистите си получиха всички пари до стотинка дори в периода, в които не играеха.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P