06/07/2022
Всички новини Трета лига Югоизточната Трета лига

Илиан Илчев от Черноморец отвърна на Ивайло Крушарски

Членът на Управителния съвет на ФК Черноморец 1919 (Бургас) Илиан Илчев излезе с официална позиция по повод неверни твърдения по негов адрес. Реакцията на г-н Илчев е провокирана от изявление на Ивайло Крушарски в столичен сайт. Ето и официалната позиция на члена на УС на ФК Черноморец 1919 (Бургас)  в оставка Илиан Илчев , който е и управител на школата на клуба:

– – –

„По повод на интервюто, което е дал днес Ивайло Крушарски и намесва няколко пъти моето име, отговарям с подробности на всички лъжи.

Наистина се видях с тоя измислен герой и баба му преди 3 седмици, като срещата се състоя по молба на Митко Костов (б.р – Димитър Костов е председател на Областния съвет на БФС-Бургас). Обясняваше ми как треньори от Италия и Англия щели да провеждат тренировки на деца от различни възрасти и скаути от Удинезе, Наполи, Уест Хям, Астън Вила и други европейски отбори щели да ги наблюдават. Ставаше въпрос не за деца от школите в града, а за такива, които не тренират и щял да ги събира от училищата. Удобно спести, че таксата за участие на дете в това мероприятие, което се провежда за ден, е 100 лв. 

Преди седмица ми се обади и едва ли не ми заповяда да му осигуря 30-40 топки, размер 4, и 50 топки, размер 5, както и конуси, хърдели, потници и забележете, 4-ма треньори които да проведат тренировките. Също така ми заяви, че нямало да има скаути от Италия и Англия, а само от български отбори. Искал и да наредя на треньорите да задължат децата от всички набори да участват в тези проби. Категорично му отказах и забраних на нашите треньори да задължават децата да участват. Как си представяте аз да задължа родителите да плащат по 100 лв за тази измама? Ако беше нещо сериозно аз лично щях да поема тези такси на цялата школа. После разбрах, че и другите школи са забранили да се принуждават деца да участват в тази пародия.

Нещо се е объркал тоя мушмурок с таксите, които щели сме да загубим. На първо място искам да му кажа, че ние в Бургас не взимахме такси.  Таксите в школите в Бургас са по 60, а не по 50 лв. Колкото до терена, на който се проведе това нещо, той си го избра. Казах му че централния и още един са затворени за пресяване за началото на подготовката на мъжете и школата и той си избра този терен“. 

Бившият защитник уточнява, че той не е бил на щатна длъжност, за да бъде уволняван от клуба. Единствено е подал е оставка от УС, която все още не е разгледана от Общото събрание, какъвто е начинът на работа в Сдруженията. И решението му е отдавна мотивирано с писмо до медиите, като няма нищо общо с въпросния маловажен случай.

„От една седмица не съм в България, но въпреки цялата пародия която сътвори се обадих да му отключат съблекалните и терена, за да си проведе мероприятието, да изкара някой лев. Че ми се вижда слабичък, да изкара нещо.

Нямам представа кой му е искал пари и го е заплашвал, със сигурност не е от Черноморец.Този мушморок се мъчи да се упражнява на гърба на Черноморец и на мой гръб, но няма как да му се получи. Съветвам го да си гледа бабата и да се хване да поработи нещо. Даже мога да ги взема да работят при мен за сезона, търсим камериерка и градинар.

Свързани новини

Черноморец привлече Павлин Чиликов

stambeto

Дунав си връща футболист от европейската кампания

Рилски спортист започна подготовка за новия сезон

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P