29/06/2022
Всички новини Трета лига Югоизточната Трета лига

С едно ново попълнение стартира подготовка Родопа за новото първенство на Трета лига

С едно ново попълнение стартира подготовката днес „Родопа“ (Смолян) на Стадион „Септември“ за новото първенство на „Трета лига“ – Югоизточна група. Към отбора се присъедини халфът Маноел Башев. 18-годишният футболист пристига от „Царско село“ (София).

Основната група в тима се запазва. Няма напуснали футболисти. Селекцията остава отворена, но ще се разчита предимно на подрастващите състезатели от школата на тима, уточни Валентин Кюлхански – зам.-председател на Управителния съвет на ФК “ Родопа“.

Юношите, които започват подготовка с представителния тим на „Родопа“ са Мартин Димитров, Атанас Соколов, Анастас Робов, Йордан Чакъров, Димитър Исаков, Михаел Чавдаров, Ради Терзиев и Росен Кордов.

В основната група си остават Стефан Дафовски, Любослав Петров, Адриян Сюрджиев, Николай Тихомиров, Владимир Драмалиев, Георги Пелтеков, Антон Белюков, Даниел Кутев, Христо Ковачев, Теодор Стефанов и Михаел Кисьов.

„Родопа“ ще тренира изцяло на отлично подготвения терен на Стадион „Септември“. По време на подготовката са планирани и шест контроли. Първата е в понеделник, 27 юни с „Лудогорец“ II (Разград) от 18 часа на стадиона в смолянския квартал „Райково“. На 2 юли „зелено-белите“ ще играят с „Върбица“ (Бенковски) отново в Смолян. Следва приятелска среща с „Димитровград“ на 9 юли в Димитровград, а на 23 юли е контролата с „Лудогорец“ III (Разград) в Смолян. На 30 юли „Родопа“ ще играе с „Асеновец“ (Асеновград), като на този етап все още не е уточнено мястото на приятелската среща.

Свързани новини

Саяна приключи със селекцията

stambeto

Устрем Дончево се наложи над юношите на Добруджа

stambeto

Чиликов: Всички трябва да сме едно цяло, иначе няма да се получи

stambeto

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P