Водещи новини Всички новини Втора лига

Сашо Ангелов: Във Втора лига има доста наредени мачове!

Сашо Ангелов пое втородивизионния Янтра през септември 2021-а, когато тимът бе в зоната на изпадащите с едва 3 точки, но успя да изпълни мисия „Оставане“ три кръга преди края. 

Вижте неговият коментар за ръководството на БФС и уредените мачовев във Втора лига.

Янтра пати ли си от борбата за власт в БФС? През пролетта бяхте единственият глобен професионален клуб заради участието си в „отменения“ конгрес…
– Въобще не ме интересува кой екип е на власт в БФС. Искам българският футбол да расте. На 53 съм и винаги съм се изхранвал с футбол, затова е важно да върви добре. Искам всичко в държавата да върви добре, а не само да си ги мерят „горе“ – аз съм за тия, за ония. Какво печели народът?

– А ощетяван ли беше отборът след изборните конгреси на БФС, усещахте ли подобно нещо?
– Есента тъкмо дойдох в клуба и не знаех кой кого подкрепя. Първо си гледам моята работа, но не съм видял да ни „режат“ или подобни неща. Но доста мачове наредени имаше, за които никой не смее да каже нищо. Човек не знае кой, кога, какво, що ще се случи. Седем кръга преди края можеше да сме се спасили, но не знаеш кой на кого дава. Извинявайте, но знаете ли кога ще има развитие на българския футбол, на децата и т.н.

Свързани новини

Съдийски назначения за кръга във Втора лига

Мартин Цирков: Детински грешки ни лишиха от победата

stambeto

Eтър привлече крило от Венецуела

stambeto

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P