Всички новини Северозападна Трета лига Трета лига

Дреновец спечели с 3:0 срещу Ботев Грамада

Първата контролна среща за обновения отбор на Дреновец срещу отбора на „Ботев“ – Грамада, завърши при резултат 3:0 в полза на домакините.

След много тежкия тренировъчен процес на домакините през изминалата седмица и видимата умора, те не показаха това, което в действителност могат.

След като ръководството на отбора реши да заложи на младия, амбициозен и много перспективен треньор Мартин Методиев, той реши да заложи на селекция от млади момчета, които са бъдещето на футбола. Средната възраст на отбора е 23 години, с амбиции някои от тях да пробият в професионалния футбол след време. Доказателство за това е привличането на местния млад юноша Кристиян Росенов, който се представи на добро ниво.

В срещата взеха участие 21 играчи. Откроиха се и по-опитните капитанът Денис Николов, Ники Николов, Денис Димитров, Цвети Неделчев, Венелин Тодоров от школата на Бдин, Веселин Борисов от школата на Монтана и Теодор Димитров от школата на Враца. Представиха се и двете млади украинчета Назар Бутенко и Кирил Горин, които също са на проби в отбора.

Следващата контрола на отбора е срещу Ботев Враца – 2, тя ще се състои на 20 юли, от 18:00 часа на стадиона във Враца.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P