Водещи новини Всички новини Футбол Свят

Кои са най-скъпите сръбски „свободни“ футболисти към момента?

Летният трансферен прозорец е в разгара си, новият сезон почти в цяла Европа вече започна. Някои клубове обаче мсе още се оглеждат за качествени „свободни“ футболисти, чийто договори са изтегли или прекратени, към месец юли 2022 година

Тъй като в България към момента има няколко сръбски треньори начело на родни клубове, вероятно погледите им са вперени в точно такима цели, за да повдигнат качеството на отборите, които ръководят. Голяма част от известните сръбски футболисти все още не са си намерили нов клуб и в момента са без ангажименти, затова ще Ви представим най-доброто и най-скъпото сред тези играчи, представени ни от сайта Спортске.Нет.

Филип Джуричич

От сръбската медия са изведили екстракт и са използвали за база световно известната футболна платформа ТРАНСФЕРМАРКТ, според която най-скъпият сред тези играчи е Филип Джуричич, чийто договор със Сасуоло изтече, като той вече е свободен да избере нов клуб. Пазарната му стойност се оценява на 4 милиона евро на гореспоменатия уебсайт.

Урош Спаич

Втори в този списък е представителният стопер Урош Спаич, който прекрати сътрудничеството си с турският Касъмпаша, като прогнозната цена за нов договор е 2,2 милиона евро.

Неманя Радоя

На трета позиция е опитният полузащитник Неманя Радоя, който е оценен на 2 милиона евро след раздялата с Леванте.

Милош Йоич

Четвърти е доскорошният халф на Партизан Милош Йоич, чиято текуща стойност на „Трансфермаркт“ е 1,5 милиона евро.

Адем Ляич

В Топ 5 е и Адем Ляич. Пазарната му стойност сега се оценява на един милион евро след края на сътрудничеството с турският гранд Бешикташ. 

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P