Всички новини

Арес на 5 години!

Водещата столична  Академия Арес става днес на 5 години! За този период аресите постинаха много,утвърдиха и името на академията вече е бранд в родния футбол.

„Минахме през какво ли не през последните 5 години, но се гордеем от траекторията, по която сме поели и знаем, че най-доброто тепърва предстои. Гордеем се най-вече не от титлите и медалите, които боговете на войната ни завоюваха в различните възрастови групи, а от хората, в които се превръщат. Всекидневно ги виждаме как порастват пред очите ни и започват да стават отговорни личности, способни да поемат индивидуалното си спортно развитие в собствени ръце. В тази връзка, искаме да благодарим на нашите малки богове на войната и да им пожелаем да прoдължават да бъдат толкова зрели, целеустремени, упорити и самоуверени, защото трудът, който полагат, рано или късно ще бъде възнаграден. През годините имаше деца, с които за жалост се разделихме по една или друга причина, но искаме те да знаят, че винаги остават част от нашето семейство и ще ги обичаме и подкрепяме във всяко едно тяхно начинание.

Резултатите може и да не са водещ стимул за треньорския екип в школата, но също са изключително важен фактор в детско-юношеското развитие и особено в по-зряла възраст. В тази връзка е хубавл да видим представителният отбор на Академията, набор 2007, през изминалата година да спечели своето първенство за втора поредна година. Атакуващ и комбинативен футбол е изповядван от всички отбори в Академията и е донесъл много поводи за радост и възхищение не само на терена, но и по трибуните.

Искаме също да благодарим на всички родители, че повериха децата си на нас и да им кажем, че оценяваме тяхната отдаденост. Ясно осъзнаваме, че всеки родител има и други задължения, но се радваме изключително много да ви виждаме всеки ден на терена, подкрепяйки своите деца в тяхното развитие. Най-голям шанс за развитие на пълния си потенциал децата ни ще получат единствено когато треньори и родители работят ръка за ръка, вместо да дърпат в противоположни посоки и вярваме, че сме се насочили в правилната посока.

Повод за оптимизъм ни носи също и фактът, че три от децата ни, родени 2008-ма година, през последната година получиха повиквателни за националния отбор на своята възраст и сме уверени, че с професионализма си както на терена, така и извън него, успехите им тепърва предстоят. Треньорският екип силно вярва, че поканите тепърва предстоят и много други деца ще получат шанс за изява на национално ниво през идните години, стига да бъдат търпеливи.

Не на последно място, искаме да се обърнем към всички треньори в Академия Арес. Тренер Шами, Тренер Росен, Тренер Дяков, Тренер Марто, Тренер Тони, Тренер Киро, Тренер Тина и Тренер Мъро, благодарим за всеотдайността, целеустременността и най-вече за любовта, с която обгръщате всичките ни деца. Вие преобразявате животи и само заради усмивките по лицата на децата всичко си заслужава“ -написаха в официалната страница на клуба.

Свързани новини

Левски отбеляза 4 гола в помощ на Карлово

Антон Недялков: Трябва да сме здраво стъпили на земята! Победата над Гибралтар не трябва да е мерило

Отменят наказанието на Левски! Затварят само един сектор на „Герена“ за мача срещу Ботев (Пд)

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P