Всички новини

Гласът на Фена: „Боли да гледам мачове като снощния на ЦСКА“

Ден след загубата с 0-1 на ЦСКА (София) от ХК Сейнт Патрикс от Ирландия, множество фенове изказаха своята болка, своето недоволство и разочарование от продукцията която изнася отбора към момента, както и липсата на огорчената огромна маса починатели, които често обобщаваме само с наименованието СЕКТОР „Г“.

Избрахме да публикуваме едно отворено писмо на обикновен фен, което получихме на нашата редакционна поща. Публикуваме без редакторска намеса, и очакваме още такива писма, независимо на кой клуб сте привърженници.

Не съм си представял, че ще дойде момент в който няма да ми трепва, че има мач на ЦСКА, а просто ще го проследя като информация по медиите или гледайки го по ТВ, но за жалост управлението на Човека на който залагах огромни очаквания поради спортното му сърце преди всичко, а и неговото Армейското пристрастие ме доведе до тук…. И ако не беше Армейския следобед с Христо Стоичков , на който за нищо на света не бих пропуснал да дам моите синове възможността да се докоснат до Най-Големия, то със сигурност и този мач щеше да съм ТВ зрител, щях да си спестя нервите по подобна продукция на която станахме свидетели. Но пък от друга страна не съжалявам, защото разбрах за пореден път едно много важно нещо, подобни мачове с отборчета дошли с 3-5-2 просто да не паднат с много се печелят САМО и единствено със сърцатата подкрепа от Сектор „Г“.

Тъжно беше да гледам пълен сектор В и прилично пълен А, но да чувам възгласите на 50 човека гостуващи фенове. Нямаше познатата хореография, но имаше някакви наченки на песни, само, че всеки в неговата си тоналност и интерпретация на текста и резултата бе виден за всички…. Най-тъжното е, че вече толкова време г-н Ганчев не направи никаква крачка към диалог с феновете и обединение на цел и посока и докато някои коментират, че и без „Г“ може, ще сме свидетели на подобни мачове като снощи. Относно играта и отбора, бях на две тренировки и не мога да проумея как е възможно за два три дена настроението и желанието на играчите да е коренно различно…

С такова желание и хъс бяха на тренировките, че просто не мога да повярвам, че снощи гледах същите футболисти… Надежда има и тя най вече идва от треньора и неговите виждания за играта и визията на отбора, но е нужно време да се изчистят паразитите от този отбор, а новите които дойдоха са наистина добри футболисти и Линдсет и Шопов и Туфегджич са с голям потенциал, както и при  нападателите в отбора вече има класа и конкуренция за която също ни трябва време за да се види на терена. Боли да гледаме мачове като снощния, но най вече боли да гледаме сектор Г празен и ако господина не потисне егото си от страната на човека с парите, нищо добро не ни очаква, защото печалбата на над 20 милиона евро за 5-6 сезона ако е било грандиозен успех в Ловеч, то тук в ЦСКА е просто нищо и не да се бие в гърдите Стойчо, че видиш ли неговите попълнения са докарали тези пари в клуба, защото ако не е името и марката ЦСКА едва ли щеше да се хвали с тези трансфери. Та нещата са много прости, ръководство и фенове заедно и в една посока, всичко останало е само прах в очите на наивниците до следващия сезон и следващата година на играйкане!!!

Слав Росенов – обикновен фен на ЦСКА.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P