Висша лига Всички новини Футбол Свят

Чичарито: Сър Алекс го няма вече и Юнайтед трябва да се адаптира

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Хавиер Ернандес-Чичарито смята, че клубът трябва да премине от ерата на сър Алекс Фъргюсън и да се адаптира към новите мениджъри, които застават начело на тима.

„Това, което се случва не ме изненадва, защото в живота не е лесно да имаш мениджър в продължение на 26 години по начина, и то толкова успешен като Сър Алекс“, каза той пред talkSPORT.

„Да замениш този човек с такъв, който ще постигне такива успехи не е лесно. Това е като печалба от лотарията. Мислите ли, че някой, ще може да направи 80 процента от това, което направи Фъргюсън? Моята гледна точка е, че след като наследството на Фъргюсън оказва толкова голям натиск и просто няма да се получи. Юнайтед трябва да преодолее факта, че сър Алекс Фъргюсън си отиде“, коментира Чичарито.

„Бихме ли искали да имаме някой подобен мениджър? Разбира се, че да. Но сър Алекс си отиде и никога няма да бъде същото. Така че Юнайтед трябва да се адаптира и да позволи на следващия мениджър да го направи по свой начин.“

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P