25/09/2022
efbet Лига Водещи новини Всички новини

Неделев: Връщам се към живота! На грузинския доктор не живота, а не знам какво му дължа

Футболистът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев коментира възстановяването си след катастрофата в Грузия. Капитанът на „жълто-черните“ разкри, че в тренировките си вече е включил и леко бягане и отново не пропусна да благодари на д-р Шота Ингороква, който спаси живота му.

„Вече горе-долу се връщам към живота. Не мога да излизам на слънце, когато е много топло. Възстановяването върви добре, тренирам във фитнеса. Правя леко бягане между 10-15 минути. Кога ще започна с отбора, нямам представа. Зависи как върви възстановяването и как се чувствам аз“, каза Неделев пред БНТ.

„Моята приятелка и докторът ми казваха, че много хора са се обединили от цялата страна, от всички отбори и фенове. Благодарен съм на всички, които ми пожелаха да се възстановя по най-бързия начин и да се върна, защото искат да гледат моята игра. Надявам се народът да е обединен, но да не се случват лоши неща. Да е обединен позитивно“, заяви още той.

„На грузинския доктор не живота, а не знам какво му дължа. Голям късмет е, че попаднах на него. Той ми спаси живота. Не съм го казвал, но имаше вероятност да не съм жив. Направи така, че да мога да играя футбол. Ще съм му благодарен вечно“, допълни Неделев.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P