efbet Лига Водещи новини Всички новини

Мъри с нова атака срещу Тити Папазов: Да си гледа баскетбола


Наставникът на Левски Станимир Стоилов за пореден път се изказа остро срещу Тити Папазов.

“Това, че Констанин Папазов е поел отговорност и е казал, че няма да си подаде оставката, аз не съм си оттеглил искането за негова оставка. Понеже забелязвам, че активността от негова страна да коментира Левски е добра, мога да кажа, че през тези години често е бил съветник и управляващ в нашия клуб. Левски пропадна заради съветници и лошо управление – и двете неща важат за него. 

Тези 125 000 лева са може би 5% от това, което е направил като зулуми на Левски като съветник на много президенти и изпълнителни директори, на които издигаше паметници. Още плащаме задълженията, които са направени именно, когато се е напъвал като ръководител и съветник. Моят съвет е да помисли сериозно и да се концентрира върху баскетбола. Все едно аз да давам на Папазов и Везенков акъл как се прави баскетбол непрестанно. Идва в повече.

Оказа се, че в клуба е доста голям финансов бардак, а вдигахме паметници на собственици и директори. Казах защо фалираха Левски и Римската империя – заради съветници и неправилно управление. Още изплащаме дългове от години наред. Това е моята истина. Моята препоръка е да се концентрира върху баскетбола, но не и върху футбола. Не му е там силата. Наследихме клуб, който беше пред фалит. Трябва да престане с даването на акъл. Това са тези съветници, които докараха Левски до тази ситуация“, заяви Станимир Стоилов. 

Свързани новини

Големи промени в Левски

Уелтън: Левски е фаворит за титлата

ЦСКА излъга Левски в дербито на дублиращите отбори

stambeto

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P