Висша лига Всички новини Футбол Свят

Рио Фърдинанд: Рийс Джеймс е по-добър от Трент Александър-Арнолд

Бившият защитник на Юнайтед Рио Фърдинанд смята, че Рийс Джеймс е по-добър от Трент Александър-Арнолд в момента. Според Рио, Джеймс показва по-добри дефанзивни и нападателни способности.

„По отношение на владението на топката, аз вярвам, че той [Джеймс] е също толкова добър, колкото Трент, но в защита той е една степен по-добър, особено в ситуации един срещу един“, каза Фърдинанд.

„Това е разликата между тях в момента. Това е страхотен сюжет за Висшата лига.

„Най-добрите играчи имат съперничество и те ще се натискат един друг. В моите очи Рийс е напред в момента, но Трент ще излезе от тази лека дупка и това може да се промени.

„Той се изправи срещу Леао и ако не знаеше, то разбра след само 10 минути, че го очаква трудна вечер“, каза бившият защитник на Англия.

„Крещях тук, Джеймс се изправя срещу него и излиза рано. Тогава той имаше проблеми. През второто полувреме той реши, че ще бъде агресивен, не остави Леао зад гърба си, взе топката, тогава Леао разбра, че има сериозен опонент срещу себе си.

Джеймс и Трент отбелязаха гол в мачовете си от Шампионската лига за Ливърпул и Челси.

Свързани новини

Кафу за Трент: Казаха ти, че не можеш да се защитаваш и те оставиха резерва! Същото беше с мен и Роберто Карлош

Ливърпул стартира преговори за трансфера на Белингам

Ловрен: Сигурен съм, че Салах ми завижда, че съм на Световното

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P