Всички новини Втора лига

Спартак (Варна): Настояваме по най-бързия начин да се потърси отговорност на всички, замесени в това безобразие

Спартак (Варна) излезе с официална позиция относно случая с нападнатото момче, юноша на “соколите”. Припомняме, че по-рано днес 13-годишно момче е станало обект на нападение докато отива на тренировка, като е било заплашвано с метална бухалка. Нападателите също така са накарали юношата на Спартак да съблече екипа и суитшъра си и са му ги взели.

Ето какво пишат от Спартак:

„ОСЪДИТЕЛНО!

Хулигани нападнаха дете от школата на „Спартак“!

Ръководството на ФК „Спартак“ Варна осъжда изключително остро инцидента и нападението на футболист от академията на клуба!

Днес около 8:00ч. в района на стадион Локомотив е нападнато дете, което е отивало на тренировка. Повече подробности нямаме право да разгласяваме, тъй като за случая е сезирана полицията, а ние като клуб ще окажем пълна подкрепа и помощ в разследването.

Настояваме по най-бързия начин да се потърси отговорност на всички, замесени в това безобразие като участници и подстрекатели.

Недопустимо е да премълчим, да се примирим или да отминем с бездушие това чудовищно деяние, още повече, че става въпрос за един млад спортист. ФК „Спартак“ Варна ще се бори с всички сили срещу вандализма и хулиганските прояви!

Ние като клуб сме твърдо решени да изградим модерна организация, която да е пример за всички млади хора и в която важни ще са морала и уважението са поставени на първо място!“.

Свързани новини

Официално: Спартак (Варна) назначи Херо

Спартак Варна на 1/4-финал за Купата след успех над Чавдар след продължения

Дубълът на Спартак Варна завърши годината с победа

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P