Всички новини

Академия Арес започна работа с новата придобивка + ВИДЕО

Футболната академия Арес наскоро се сдоби с един от най-модерните и напреднали софтуери в спорта, a именно „XPS Network“, използван от редица футболни клубове.
Сега е време да ви запознаем в повече детайли и с другата ни нова придобивка – новата „Veo Sports Camera“ 2.

С тази стъпка академията се нареди до най-известните клубове в света по отношение на технологиите, професионализма и развитието като това стана факт благодарение на всички деца, треньори и родители свързани с академията.

У нас тази камера е използвана единствено от водещите „Лудогорец“ и от „ЦСКА 1948“ , а сега вече и от академия „Арес“, което само по себе си показва, че Аресите ще могат да се докоснат и използват най-новите технологии в света на спорта и футбола, което до момента нито една футболна школа не е реализирало! Освен това идеята и философията на академията е постоянно подобряване във всеки аспект и към постоянно развиващата се футболна индустрия като това си личи в пълна сила с новия софтуер „XPS Network“ и високотехнологичната камера „Veo“.

С тази иновативна камера, целият екип от треньори ще има възможността да записва на живо мачовете на своите набори без да се налага камерата да се мести постоянно спрямо топката и играта, защото камерата обхаща целия терен и може да бъде поставена на височина до 7м над земята, така че независимо от размерът на игрището, всичко случващо се на него да бъде заснето и документирано за анализ от нашите треньори и играчи.

Целта на треньорите е оптимизиране и подобряване на работния процес, както за тях самите, така и за децата от академията.

Ето и малко повече детайли за самата камера:
> 500.000+ треньори и играчи в над 80 държави използват Veo камерата.
> Записваne и предаванe на мачовете на живо, незабавен достъп и зашеметяващо видео качество (1080 HD) – Veo Cam 2 революционизира спортните записи.
> Камерата се поставя на височина до 7м и се контролира изцяло безжично като това става от мобилното приложение на Veo, чрез което можете да записвате мач/тренировка или да предавате на живо.
> Veo сама локализира играчите и топката като след края на тренировката или мача показва статистика, която включва голове, асистенции, удари към вратата и корнери.
> Как Veo работи при различни метеорологични условия?
С повече от 1 000 000 мача, записани в над 80 страни по света, видяхме много спортове, записани с Veo и при доста различни условия. Veo Cam 2 е компактна и издръжлива камера, проектирана да работи при всякакви метеорологични условия. Така че, независимо дали записвате мач насред жега, порой или заснемате тренировки в сняг, можете да сте сигурни, че Veo Cam 2 ще открие топката и ще предостави висококачествени кадри.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P