efbet Лига Водещи новини Всички новини

От Юнайтед груп отрекоха да са водили преговори за Левски

Компанията „Юнайтед груп“, която има интерес към придобиване собствеността на Левски, все още няма споразумение с футболния клуб. Това гласи официална позиция, с която за пръв път от „Юнайтед груп“ коментират намеренията си към „сините“.

Във връзка с публикации в български медии, съдържащи твърдения за потенциално споразумение на United Group и/или Sport Republic за придобиване на ФК Левски, United Group и Sport Republic биха искали да заявят следното:

United Group наскоро проведе финансов и правен анализ на ФК Левски, резултатите от който бяха представени и в момента се разглеждат от ръководствата на United Group и Sport Republic. Анализът все още не е коментиран със собствениците и/или ръководството на ФК Левски.

United Group и Sports Republic все още не са провеждали преговори относно придобиването на ФК Левски.

United Group и Sport Republic стриктно спазват приложимите законодателства и регулации и не са преговаряли и няма да преговарят с лица и/или компании, санкционирани по глобалния закон „Магнитски“.

United Group и Sport Republic няма да коментират в бъдеще каквито и да било спекулации по темата. Компаниите ще разпространят официално становище, когато преговорите бъдат финализирани, успешно или не.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P